Menu

Aanmelden en betalen

Garandeer je zelf van een plek in het team dat met ons op reis gaat

Door de aanbetaling te doen reserveer je een plek tijdens een van onze reizen. Zoals je gelezen hebt zijn er 2 opties, Kenia of India. De prijzen van India zijn nog niet bekend, en daar geld dezelfde voorwaarde (zie onder) om een plek te reserveren.

Nadat je de aanbetaling hebt gedaan ontvang je van ons het inschrijfformulier ter registratie.

Betalen

Je kunt het verschuldigde bedrag van euro € 5.580,- (incl BTW) in twee stappen overmaken, voor zowel de Kenia als de India reis. Bij inschrijving dien je een aanbetaling te doen van (circa) 30% van het totaal bedrag, te weten € 1.860,- .

Kenia reis: het resterende bedrag dient voor 1 augustus 2020 overgemaakt te worden: € 3.720,- . Zoals gemeld bij kosten, kan hier nog een variatie optreden van 10% t.a.v. verblijf- en activiteitskosten. Voor 1 juli 2020 word de definitieve prijs gecommuniceerd via onze site.

India reis: het resterende bedrag dient voor 1 december 2020 overgemaakt te worden: circa € 3.720,- . De exacte prijs zal voor 1 november 2020 gecommuniceerd worden via de website.

Het geld kan worden overgemaakt op:

Rekeningnummer: NL82 INGB 0006 9203 67

t.n.v. Community Health Care b.v.

o.v.v. Kenia september 2020 of India januari 2021 / uw naam

Annulering    

Voor deze reis gelden de annuleringsvoorwaarden van de ANVR.

De aanbetaling bedraagt: € 1.860,-.

Bij annulering is minimaal de aanbetaling verschuldigd. Bij annulering minder dan 4 weken voor vertrek is de volledige reissom verschuldigd.

Bij het (deels) niet doorgaan van het reisprogramma, om andere redenen dan annulering door deelnemers, worden geen kosten voor reeds gereserveerde vliegtuigstoelen en overnachtingslocaties in rekening gebracht.

Het minimaal aantal deelnemers is 8. Wordt (door annulering door deelnemers) het minimaal aantal deelnemers niet (meer) gehaald dan treden we in overleg met de deelnemers over doorgang van de reis.

Team Impact Journeys