Menu

Ons team

Lieke Sluis-Hoogerwerf en Gerard Zwerver organiseren en begeleiden de Team Impact Journeys. Samen staan ze er garant voor dat jij de optimale (leer)ervaring uit je reis haalt.

Lieke Sluis-Hoogerwerf

Dr.ir. Lieke Sluis-Hoogerwerf heeft ruime expertise en ervaring op het gebied van zelforganisatie, netwerkorganiseren, verandermanagement en zorginnovatie. Ze is bedrijfskundige en gepromoveerd in sociale innovatie. Zij was onder meer mede-grondlegger van het concept zelfsturende teams in Nederland, verzorgde post-masteropleidingen in de veranderkunde en gaf begeleiding aan meerdere maatschappelijke innovatieprogramma’s. Sinds 2007 heeft zij zich toegelegd op organisatie-ontwikkeling in de zorg voor kwetsbare mensen. Haar onderneming richt zich op het versterken van teamwerk en samensturing in de zorg voor ouderen en gehandicapten. Het door Lieke ontwikkelde online reflectieplatform OnsTeamPortaal is een krachtig hulpmiddel hierbij.

Gerard Zwerver

Gerard Zwerver is ondernemer, gericht op Community Health Care Development, en zet zich bij voorkeur in voor kwetsbaren in de samenleving. Hij is verpleegkundige, community health officer en international developer. In Afghanistan heeft hij een ziekenhuis helpen opzetten, hij heeft een gevangenis gerenoveerd en een ´Health System Research´ uitgevoerd in het regenwoud van Kameroen en nu is hij in India onder meer betrokken bij een project in de gehandicaptenzorg en bij een ruraal development project in Kameroen. Binnen de genoemde werksituaties is Gerard werkzaam (geweest) als onderzoeker, algemeen-, project- dan wel verandermanager, coach en ondernemer. Hij heeft daarnaast ruime ervaring in de Nederlandse langdurige zorg, zowel als zorgverlener als in de rol van interim manager.

 

Alberto Cairo: Dignity does not wait for better times…. 🌺