Menu

Waarom organiseren wij deze reizen?

Waarom organiseren wij deze reizen? Omdat we – net als jij – vanuit onze passie en betrokkenheid mede vorm willen geven aan de zorg van morgen en de sociaal economische situatie, waar dan ook ter wereld. Omdat we geloven in de kracht van samenwerking om iets moois voor elkaar te krijgen. En omdat we van avontuur houden.

Wij willen jou meenemen naar een andere wereld, en je onvermoede kanten van jezelf laten ontdekken. Los van bekende systemen en structuren ervaar je wat er gebeurt als je terug gaat naar de bedoeling: het zien van de de behoeften en wensen van de community.

Door intensief samen te werken met o.a. andere professionals, sociale entrepreneurs en filantropen ontdek je, hoe je met gemeenschapskracht grenzen kunt verleggen. Ervaar hoe je collectieve ideeën vorm kunt geven, ter plekke collectief sociaal ondernemerschap kunt ontwikkelen en ervoor kunt zorgen dat je blijvende impact hebt, ook na je vertrek.

En eenmaal terug in Nederland heb je een bijzonder verhaal te vertellen. Een verhaal waarmee jij hopelijk jouw eigen omgeving inspireert om samen vorm te geven aan de zorg van morgen en de sociaal economische ontwikkeling van de minderbedeelden!